"Çalışmak şu üç kötülüğü insandan uzak tutar; can sıkıntısı, kötü alışkanlıklar ve yoksulluk."

Voltaire (Fransız yazar)

Üsküdar SEV Okullarında 'boş zaman'a inanmayız, her zamanın içi bir şeylerle doludur. Zamanın değerini ise içine koyduklarınız belirler. Öğrencilerimizin bütün yaşamları bilimle, sanatla, sporla, kendileri için yararlı, eğlenceli, gelişimlerine yardım edecek şeylerle dolsun isteriz. Kulüp  etkinlikleri çocuklarımıza kendilerini tanıma ve geliştirme sürecinde çok önemli fırsatlar yaratır. Birlikte düşünmeyi, yapmayı, kazanmayı, kaybetmeyi, devam etmeyi öğrenirler.

Kulüp çalışmaları öğrencileri sosyal yaşama hazırlarken onların özgüvenlerinin ve iletişim becerilerinin gelişmesini sağlar.  Ayrıca sorumluluk alma ve paylaşma, grup içi demokratik işleyişi öğrenme, takım olarak çalışma ve ortak verilen kararlara sahip çıkma konularında beceriler kazanmalarını sağlar.  Okul hayatının bir parçası olan kulüpler, öğrencilerin kendi istekleri doğrultusunda dönemlik veya yıllık seçilebilir.

Sunulan kulüpler, her sene ilgi ve ihtiyaca bağlı olarak değişebilir.

2017-2018  Kulüp listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.