Pre K/Balon Sınıfları

Anasınıfı Öncesi İngilizce Programının amacı, öğrencilere İngilizce’yi tanıtmak ve yabancı dil sevgisini geliştirmektir.

Derslere günlük hava durumundan bahsederek, kız ve erkek öğrencileri sayarak kaç tane öğrenci olduğunu bularak başlarız. Derslerimiz her zaman çok eğlenceli geçer. Öğrencilerimiz oyunlar oynayarak, dinledikleri öyküleri canlandırarak, el işi çalışmaları yaparak derslere katılırlar. Müzik, derslerimizin önemli bir bölümünü oluşturur. Öğrenciler, interaktif olarak şarkı söyleyip dans ederken fiziksel olarak da katılım sağlamış olurlar. Halı üzerinde yapılan etkinliklere ek olarak, öğrenciler İngilizce kitaplarındaki alıştırmaları da eğlenerek yaparlar.

Anasınıfı öncesi İngilizce derslerinden birisi, okuma ve kitap sevgisini geliştirmek için SEV Anasınıfı İngilizce Kütüphanesi’nde yapılır. Kütüphane derslerinde, öğretmenleri  öğrencilerimize  İngilizce kitap okuduktan sonra öğrenciler istedikleri kitaplara göz gezdirme fırsatı bulurlar. Öğrencilerimiz, bu derslerde bir kitap seçerek okumak üzere ödünç alırlar. Bu sayede, öğrencilerimizin  bu kitapları aileleriyle paylaşmaları  ve ebeveynlerinin de İngilizce öğrenimine dahil etmelerini sağlarlar.   Anasınıfı Öncesi İngilizce Programı, öğrencilerimizin önlerinde uzanan uzun yıllar boyunca sürecek dil öğrenimine çok iyi bir temel oluşturur.

K/Yıldız Sınıfları

Anasınıfı İngilizce Programının amacı, öğrencilere İngilizce’yi tanıtmak ve kendilerinde yabancı dil sevgisini geliştirmek; motor becerilerini, konsantrasyon yeteneklerini ve bilişsel gelişimlerini ilerleterek eğitimlerinde bir sonraki sınıfa hazırlamaktır.

Derslerimize günlük hava durumundan, haftanın günlerinden ve mevcut öğrenci sayısından bahsederek başlanır. Yeni konulara; oyunlar oynanarak, hikayeler dinleyerek ve dinlenmiş olan hikayeleri canlandırarak giriş yapılır. Sonrasında ise öğrenciler sıralarında oturarak İngilizce kitaplarındaki ünitelerin aktivitelerini ve el işi çalışmalarını tamamlarlar.

Şarkılarımızı seçerken, özgün, eğlenceli ve dil öğrenimine uygun araçlar olmalarına özen gösteririz.

Yapılan etkinliklerin çeşitliliği, öğrencilerin yabancı dili doğal olarak özümlemelerini sağlamaktadır.

Anasınıfı İngilizce derslerinden birisi, okuma ve kitap sevgisini geliştirmek için SEV Anasınıfı İngilizce Kütüphanesi’nde yapılır. Kütüphane derslerinde, öğretmenleri  öğrencilerimize  İngilizce kitap okuduktan sonra öğrenciler büyük bir mutluluk ve istekle kitaplara göz gezdirme fırsatı bulurlar. Öğrencilerimiz, bu derslerde bir kitap seçerek  okumak üzere ödünç alırlar. Bu sayede, öğrencilerimizin bu kitapları aileleriyle paylaşmaları ve ebeveynlerinin de İngilizce öğrenimine dahil etmeleri sağlanır.

Anasınıfı İngilizce Programı, öğrencilerimizin uzun yıllar boyunca sürecek dil öğrenimine sağlam bir temel oluşturmaktadır.