Arasınıflara öğrenci alımı için yapılacak sınavın tarihi nedir?
Arasınıflara öğrenci alımı ile ilgili detaylı bilgi için,lütfen, tıklayınız.

Başarı bursu veriyor musunuz?
Okulumuzda burs imkanı ihtiyaç ve başarı bursu olmak üzere iki başlıkta toplanmaktadır.
Ancak bu yalnızca okulumuz öğrencilerine sunulan bir fırsattır.
Okulumuz öğrencileri için geçerli burs başvuruları ile ilgili duyurular Nisan, Mayıs aylarında web sitemiz anasayfasından duyurulmaktadır.

Ortaokulu sizde bitiren bir çocuğun, liseyi Üsküdar Amerikan'da okuyabilmesi açısından, genel sınavlarda bir ayrıcalığı oluyor mu?
Konuyla ilgili olarak kendi web sitelerinde de belirttikleri üzere Üsküdar Amerikan Lisesi TEOG sınav sonucuna göre öğrenci almaktadır.
Eğitim-öğretim ve kayıt kabul şartları SEV mezunları için herhangi bir ayrıcalık veya direkt geçiş sağlamamaktadır.

Anasınıfına kayıt yaptırmak istiyoruz. Veli tanıtım günü tarihiniz ve okul ücretleri hk. bilgi rica ederim.
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için,lütfen, tıklayınız.

1.Sınıfa kayıt, şartlar ve tarihler konusunda bilgi verebilir misiniz?
Okulumuz ara sınıflarda açık kontenjanı olduğu takdirde alım yapmaktadır. Öğrenci açığımız okulumuzun kayıt döneminden sonra netleşmektedir.1. Sınıf öğrenci açığımız genel olarak Mayıs ayı içinde web sitemizden duyurulmakta; uygulaması ise Haziran ayında yapılabilmektedir. Bunlar kesin tarihler olmamakla birlikte tarih değiştirme hakkı kuruma aittir.

Okulunuzla da ilgili genel bir bilgi sahibi olmak icin bilgi rica ediyorum.
WEB sitemiz veya yotube sayfamızdaki tanıtım filmini izleyebilirsiniz. Tanıtım filmi için lütfen tıklayınız.

Okulunuzun ara sınıf (4'ten 5'e geçiş) bursluluk koşulları ve sınavları hakkında bilgi rica ediyorum.
Bursluluk sınavımız bulunmamaktadır.
Ara sınıflara öğrenci alımı ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Okulunuzun yurtdışından gelen öğrenciler için kayıt kabul şartları nelerdir ?
MEB İlköğretim Kurumları ve Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince bu durumdaki öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürlüklerine baş vurarak denklik belgeleri almaları istenir.
Daha sonra öğrencinin okulumuzun şartlarına uygun olup olmadığı değerlendirilir.

Okul Ücretlerinizi öğrenebilir miyim?
Okul ücretleri Mayıs - Haziran aylarında web sitemiz anasayfasından duyurulmaktadır. Detaylar için tıklayınız.